DESPRE NOI

NoName Cafe se deosebeste prin stilul ei unicDesign armoniosCromatica rafinata

Design armonios
Cromatica rafinata


Designul armonios al liniilor, cromatica rafinata care te va convinge ca este cel mai bun loc pentru o evadare in cotidian. Decorul si mediul elegant, cu muzica de buna calitate, si o mare varietate de bauturi si gustari, te fac sa te simti in largul tau. Cafeneaua este aranjata elegant, aerul general fiind unul distins, iar atmosfera relaxanta.

In materie de cocktailuri si cafele, NoName Cafe este una dintre putinele cafenele din Bucuresti chiar pe gustul dumneavoastra! Cocktailurile alcoolice si non-alcoolice sunt preparate dupa retetele originale si au un design la fel de spectaculos ca si localul in sine.

Cafeneaua NoName, este un spatiu decupat din realitate. Odata intrat pe usa cafenelei, stresul si grijile cotidiene sunt uitate afara, deoarece totul din aceasta cafenea este inspirtat la relaxare.
Canapelele confortabile intaresc aceasta atmosfera de lounge pe care ti-o ofera acest spatiu unic. Specialitatile culinare cu care va stau la dispozitie, multumesc chiar si cele mai rafinate gusturi.
Alergatura de ou cu carne la garnita,Tochitura dobrogeana ,Tortelinii panna prosciutto e funghii,pene al forno,salata NoName ,pizza italiana cu blat subtire, si Papanasi cu smantana si dulceta , sunt doar cateva din minunatiile pe care le puteti gasi in aceasta cafenea.
Lasa-te sedus de spatiul care imbina eleganta unui loc de intalnire a oamenilor de afaceri, cu atmosfera calda si romantica a timpului liber petrecut alaturi de prieteni sau persoana iubita.